Virkad grytlapp

Jag har inte virkat på så länge, men plötsligt händer det. Blev lite sugen på att virka och eftersom jag åtminstone klarar av att virka mormorsrutor så har det blivit lite virkade rutor. Jag har virkat i Viking Vår som är ett skönt bomullsgarn. Grytlappen är dubbel. Fyra mormorsrutor har virkats ihop. Sen har jag virkat ett “bakstycke” som är lika stort och virkat ihop detta med mormorsrutorna. Det blev en tjock och bra grytlapp. Tycker att virkning för mig hör lite ihop med sommaren och det är så mysigt när man kan sitta ute och virka. Tror nog att det blir flera mormorsrutor innan sommaren är slut.
Ha det fint och sticka (eller virka) lugnt!
//Ulla-Britt

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fyra − 1 =

Rulla till toppen