Stickar vidare

Inte riktigt färdig än, men jag stickar vidare på min Afmälitröja i Lettlopi. Beskrivningen är riktigt bra och rolig att följa. Det är ju så olika med beskrivningar. En del kommer man aldrig riktigt överens med och andra flyter liksom bara på. Kan kanske bero på att vi alla är olika och inte tänker likadant. Ett misstag som man lätt gör är att börja sticka innan man kollat igenom hela beskrivningen. Man är alltid ivrig när man ska starta upp en ny stickning och sätter gärna igång direkt utan att läsa hela beskrivningen ordentligt först.  Det kan bli väldigt jobbigt när man kommit en bit och upptäcker att det bara är att repa upp och börja om. Mindre kul…. Men som sagt den här beskrivningen är väldigt överskådlig och bra att följa, ja tycker jag alltså. Det brukar vara olika för alla.
Hoppas ni har nåt mysigt på stickorna och sticka lugnt!
//Ulla-Britt

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

femton − sex =

Rulla till toppen