Uppifrån och ner

Nytt på stickorna igen! Finns väl inget roligare än att påbörja en ny stickning. Nu har jag lämnat ullgarn för ett tag och övergått till en blandning i bomull och bambu. Jag har bestämt mig för att sticka en riktigt knallgul kofta. Den här gången stickar jag uppifrån och ner. Har gjort det flera gånger tidigare och tycker att det är väldigt smidigt. Vi märker på kunderna här i butiken att de tycker det verkar konstigt att sticka uppifrån och ner, men de som provar på det brukar ofta bli väldigt nöjda och glada över att ha vågat ta steget.  Det är aldrig för sent att lära sig nåt nytt! Idag strålar solen över oss här i Kilafors och vi har haft besök av flera stickglada kunder. Det är så roligt och inspirerande att få träffa er!
Ha en fin dag och sticka lugnt!
//Ulla-Britt

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

12 + sjutton =

Rulla till toppen