Virkad prinsesstårta

För några veckor sen påbörjade jag en virkning, men eftersom jag mestadels stickar så tar det längre tid för mig att virka. Ändå tycker jag att det riktigt roligt att virka som omväxling. En som är mera haj på att virka än mig är min dotter. Så när en liten i familjen önskade sig en prinsesstårta satte hon genast igång och vips så fanns där en färdigvirkad prinsesstårta. Jättesöt! Hon har virkat i Tilda och med virknål nr 3. Nån särskild beskrivning har väl inte följts utan det har bara liksom blivit en tårta ändå. Nu väntar vi med spänning på själva överlämnandet till den lilla beställaren. Tror att hon kommer bli så nöjd!
Ha det så fint och sticka (eller virka) lugnt!
//Ulla-Britt

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

två × 3 =

Rulla till toppen