Härliga Nordlys

Jag har varit lite ledig och haft några fina dagar vid det vackra Höga Kusten.  Jättehärligt! Det blev en hel del bilåkning så klart. Då gäller det att ha en stickning och hoppas att man slipper köra. Den här gången hade jag sån tur för jag har inte kört en meter och kunnat sticka hela tiden.  Jag vill inte ha några komplicerade stickningar i bilen, utan det ska helst vara nåt med rundsticka utan mönsterstickning. Man vill ju se nåt också! Så jag har kört med rundstickor och stickat i roliga Nordlys. Bara rätstickning runt och runt. Enklare kan det knappast bli. Rekommenderas för bilåkning! Sen gillar jag verkligen Nordlys som finns i så många fina melerade färger. Måste väl även säga att det blev en hel del vandringar också i den fantastiska naturen.
Ha det så fint och sticka lugnt!
//Ulla-Britt

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

två × ett =

Rulla till toppen