Blockning av Nordlyströjan

Tröjan i Nordlys är nu färdigstickad och blockning pågår! Jag köpte en lekmatta på Biltema för flera år sen och den passar mig perfekt för blockning. Mellan varven händer det också att barnbarnen hoppar hage på den. Så användbar alltså! Väntar med spänning på att få överlämna tröjan och hoppas verkligen att den kommer att passa mottagaren. Hur som helst har det varit en rolig stickning! Nu väntar nya projekt och en helg full med garn. Maria och jag tar tåget till Göteborg imorgon för att tillbringa helgen med kollegor från hela landet och botanisera bland spännande garner och tillbehör. Tyvärr måste vi då ha vår affär stängd fredag och lördag, men hoppas på förståelse för det.
Ha en härlig helg och sticka lugnt!
//Ulla-Britt

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

11 − fem =

Rulla till toppen