Sticka vantar

Efter en rolig och inspirerande mässa i Göteborg är vi hemma igen och veckan har rullat på som vanligt. Och visst är väl borta bra, men hemma bäst! Nu laddar vi för nästa vecka då vi kommer att ha lite extra erbjudanden eftersom det är Raggsockans dag på söndag. Sticka sockor är alltid roligt och vi har väldigt många olika sockgarner hemma nu så det blir kul. Själv har jag passat på att sticka vantar. I Järbos mönsterhäfte Arv nr 3 finns barnvantarna Tjärn. Det är en jättebra modell som sitter på och de är roliga att sticka. Ett plus är också tumkilen som gör att höger och vänster inte har någon betydelse när man ska sätta på vantarna. Jag stickade dem förra vintern, men nu behövs större. Den här gången stickar jag i Soft Lama och lite restgarner. Mjuk och gosigt!
Ha en fin helg och sticka lugnt!
//Ulla-Britt

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

två × två =

Rulla till toppen