Rolig stickning

Som ni kanske sett så har vi stickat flera slipovrar i ett garn som heter Norway Fine. Det är så roligt att sticka med för det mönstrar sig alldeles själv. Bara att sticka och se mönstret växa fram! Garnet finns också i en grövre variant som heter bara Norway och nu stickar jag på en mössa i det garnet.  Jag stickar med rundsticka 5,5 så det är ganska snabbstickat.  Även här blir det ett mönster vartefter och det känns riktigt spännande. Maria har redan stickat ett par strumpor i garnet och det passar jättefint till mössor, strumpor och vantar o s v.  Ute snöar det faktiskt idag och det blir vitt och fint igen. Nu tar vi och stickar vidare!
Sticka lugnt!
//Ulla-Britt

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nitton − 18 =

Rulla till toppen