Nytt garn

För en tid sedan fick vi hem ett nytt garn som verkade så spännande. Eftersom vi ständigt får hem nyheter är det svårt att hinna teststicka, men nu har jag äntligen kommit igång.  Kirjopirkka är ett finskt garn som är en blandning av ull och polyamid. Passar fint till tunnare sockor! En härva på 100 g innehåller 420 m så det är väldigt drygt. Nu har jag nystat och börjat att sticka.   Jag har tänkt mig att sticka en halsduk och kan ju konstatera att en härva kommer att räcka bra. Garnet är trevligt att sticka med och halsduken blir  mjuk och skön. Det är alltid lika roligt att testa ny garner och nu när våren närmar sig så kommer en hel del nyheter. Spännande!
Ha det så fint och sticka lugnt!
//Ulla-Britt

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

1 × 4 =

Rulla till toppen