Stickcafé eller inte?

Tänk att det är över två år sedan vi senast hade ett Stickcafé i butiken. Vem kunde tro då att det skulle ta så lång tid till nästa gång. Nu har vi inte längre någon pandemi och inga restriktioner. Ändå känner vi oss tveksamma inför att tränga in en massa människor en kväll i butiken. Fortfarande hör man om smittade och sjuka och en viss försiktighet bör fortfarande tas. Därför har vi inte några Stickcafédatum inplanerade för våren. Vi hoppas och tror att vi kan köra igång till hösten igen! Däremot kommer vi att ha en traditionsenlig Stickpicnick i slutet av juni. Det kommer då att bli ett begränsat antal och vi kommer att ta emot anmälan. Mera information kommer på facebook längre fram. Vi hoppas på förståelse för vår försiktighet. Var rädda om er och hoppas ni kommer när vi kör igång som vanligt igen! Vi har längtat länge nu.
Ha det så fint!
//Maria och Ulla-Britt

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tre × fyra =

Rulla till toppen