Roligt bomullsgarn

Förra veckan fick vi hem ett alldeles nytt garn, Julia,  som fick oss att gå igång direkt! Det är ett bomullsgarn med masktätheten 16 maskor på stickor 5,5 och det är nåt helt nytt för oss. Garnet finns både i melerat och enfärgat i flera färger och man kan hitta hur många färger som helst att kombinera med varandra. Så roligt! Det ligger på 100 grams nystan och är alltså ett ganska drygt garn. Maria har satt igång att sticka i garnet och jag tog fram virknålen. Av två nystan har jag fått ut tre virkade grytlappar i dubbelt garn och en stickad disktrasa. Det blev rejäla, kraftiga grytlappar och det gillar jag. Då slipper man bränna sig i köket. Det ska bli spännande att se vad Marias stickning kommer att resultera i! Garnet finns både i vår fysiska butik och i nätbutiken.
Ha det så fint och sticka lugnt!
//Ulla-Britt

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fyra × 2 =

Rulla till toppen