På stickorna

Känner mig så duktig nu och har bara två stickningar på gång. En hemma och en i butiken. Får se hur länge det varar….. Fördelen är att projekten blir färdiga och inga ufon blir samlade som ligger och väntar. Fast känner jag mig själv så är det bara en tidsfråga innan något nytt blir alltför frestande. Hemma har jag påbörjat en barntröja och jag stickar i garnet Martha från Permin. Beskrivningen är i ett annat garn, nämligen Zenta från Permin, och har nr 893386. Tröjan stickas på rundsticka i slätstickning med effektränder.  Utomhusstickningens tid är nu här och det är efterlängtat. En skön sommarkväll och en stickning – det är grejor det!
Ha det så fint och sticka lugnt!
//Ulla-Britt

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 × fyra =

Rulla till toppen