Stickar disktrasa

När man glömmer sin stickning därhemma och blir sticksugen så är det ju tur att man håller till i en garnbutik.  Då är det ett enkelt problem att lösa! Därför sitter jag nu och stickar på en liten disktrasa av ett påbörjat restnystan. Garnet jag stickar med är bomullsgarnet Viking Vår. Tidigare har jag faktiskt bara virkat med garnet, men nu har jag upptäckt att det också är mycket trevligt att sticka med. Bra sysselsättning en fredageftermiddag! Sitter och hoppas att det blir en bra dag imorgon trots att det har hotats med regn. Vi ska ju äntligen ha en liten modevisning vid butiken och vill inte gärna att den ska regna bort. Fortsättning följer på det…
Sticka lugnt!
//Ulla-Britt

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fem × fem =

Rulla till toppen