Socktober

Oj vad det stickas sockor nu! Sockor i alla möjliga garner med olika grovlekar och färger. Men så kallar vi också oktober för socktober. Själv har jag just stickat ett par i Mellanraggi och det tycker jag är en bra grovlek.  Annars är det ju många andra garner som också frestar att sticka med så det lär säkert bli flera sockor stickade så småningom. Sockor är ju också den perfekta julklappen till alla som inte stickar själva. Det är synd att så många inte vågar ge sig på att sticka sockor och tror att det är så krångligt. Själv vet jag att jag också hade det lite stökigt att få till hälen i början, men med lite hjälp så gick det ju så bra. Sen dess har jag varit fast i sockstickning med jämna mellan rum och tycker att det är bland det roligaste att sticka!
Sticka lugnt!
//Ulla-Britt

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

14 + 5 =

Rulla till toppen