Stickar i Helmi

Det är alltid så himla roligt att sticka i garner man ej testat förut! Just nu stickar jag i ett tunt härligt ullgarn som är en ny bekantskap för mig. Vi har inte haft det i butiken så länge heller, men det verkar uppskattat av våra kunder. Garnet, som är ett ullgarn, heter Helmi och kommer från Teetee. Det ligger på 50 g nystan och ett nystan innehåller 200 m så det är drygt. Jag stickar på en liten babytröja och än så länge stickar jag bara i grått, men så småningom kommer det ett litet mönster på oket. Det hade jag planerat att sticka i vitt, men nu när det går mot december funderar jag ändå på att byta till rött. Tror det skulle riktigt fint. Garnet är väldigt trevligt att sticka med och det blir väldigt mjukt och skönt.
Nu är det inte många dagar kvar till advent och vår kalenderstickning. Så roligt att så många verkar intresserade och vill vara med i år igen!
Ha en fin helg och sticka lugnt!
//Ulla-Britt

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

10 + åtta =

Rulla till toppen