Sköntröja


Jaja, man ser ju ut som man gör …

Jag har i alla fall stickat mig en riktig sköntröja i ett av mina favoritgarner Replay. Garnet är i 50% bomull och 50% akryl och är så följsamt och skönt att sticka med. Jag brukar inte tycka om att sticka i varken akryl eller bomull, men det här är ett riktigt bra garn som fler och fler har börjat upptäcka fördelarna med. Passar bra att sticka med allt mellan stickor 3½ upp till 5 mm.
Den här tröjan är stickad från ärm till ärm i ett enda stycke och jag har sedan virkat en kant runt halsringningen. Ärmarna har jag gjort i 3/4 ärm, för det tycker jag om. Beskrivningen kommer att komma i webbutiken så småningom också.

Ni har väl inte missat Årets Julklapp, som 2022 är det hemstickade plagget! Så nu är det hög tid att sätta fart på stickorna för att hinna till jul 🙂

Hoppas ni får en riktigt skön helg,
//Maria

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sju + ett =

Rulla till toppen