Stickar till sommaren

Nu går vi mot sommar och som vanligt blir man så klart sugen på att sticka sig nåt nytt i lite tunnare garn. Egentligen gillar jag ju mest att sticka i ullgarn, men när våren kommer så kan jag liksom inte låta bli de här mjuka bomullsgarnerna. Det finns så många sköna att välja på i alla möjliga härliga färger. Därför sitter jag nu och sticka på en jumper i Bambinogarn. Garnet är supermjukt, men ganska tunt så det här kommer att att ta lite tid. Förhoppningsvis ska det väl ändå blir färdigt till sommaren. Jag har stickat en hel del i garnet tidigare, men då har det mest varit babyplagg. Stickar med Chiagoostickor nr 3 så det liksom bara flyter på. Härlig stickning!
Ha det så fint och sticka lugnt!
//Ulla-Britt

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

två × 5 =

Rulla till toppen