Hälsingegårdarna

Under sommaren är det alltid roligt att göra dagsutflykter och det finns så mycket att göra och uppleva så det gäller att passa på. En tur till någon av Hälsingegårdarna brukar det bli och häromdan besökte jag både Erik-Andersgården och Gästgivars. De är ju båda världsarvsgårdar och så  fina att gå runt i. Man blir både imponerad och inspirerad. Sen är det ju heller inte helt fel att man kan både äta och fika där eller kika runt i deras butiker med en massa spännande saker. Supermysigt! Idag blir det ingen tur för jag är så sugen på att sticka färdigt jumpern i Bambino så det får allt bli stickning för hela slanten.
Ha det så fint och sticka lugnt!
//Ulla-Britt

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 × fem =

Rulla till toppen