På lördag

Det är nu 11 år sen Maria och jag tog över butiken här i Kilafors. Redan den första sommaren kunde vi med hjälp av snälla människor som ställde upp och visade stickade plagg anordna en modevisning en lördag i augusti. Det var så roligt så det har vi fortsatt med varje år sedan dess och nu på lördag är det dags igen. Vi har haft lite olika teman under åren och haft en del samarbete med andra företag. De sista åren har vi kört själva och så blir det även i år. Nu hoppas vi att solen strålar över oss på lördag och att vi slipper plocka fram paraplyerna. Och har du vägarna förbi Kilafors på lördag så kom gärna och kika! Klockan ett kör vi igång.
Sticka lugnt!
//Ulla-Britt

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

16 − tio =

Rulla till toppen