Enhörningströja

Det har allt tagit lite längre tid än jag trodde att färdigställa den här lilla stickade tröjan med enhörningar, men nu är den nästan färdig. Den är ju oemotståndlig! Det jag inte insåg när jag började var att vissa varv innehåller väldigt många olika färger och det tycker jag är lite pilligt, men i det stora hela har den varit rolig att sticka. Beskrivningen kommer från Permin och har nummer 893483 med garnet Esther. Jag gillar jättemycket att sticka i Esther, men den här gången blev det istället Lana Cotton. Det gick också bra. Nu ska det bara sys ihop det sista på ärmen och sen får den blockas. Hoppas det blir bra…
Ha det så fint och sticka lugnt!
//Ulla-Britt

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fyra − 3 =

Rulla till toppen