Mandarin Naturell

För mig är Mandarin Naturell från Sandnes Garn en absolut favorit bland bomullsgarner. Det är jättebra till både stickning och virkning. Känslan är precis samma som Mandarin Petit, men garnet är inte lika tunt. Ett 50 g nystan innehåller 130 m och masktätheten är 22 maskor på stickor 3,5. Det finns inte just några beskrivningar till garnet, men där har vi ju som vanligt Petite Knit som man kan använda sig av. Jag har valt att sticka Rigmor Tee och stickar i en blå nr 6061 av Mandarin Naturell. Jättebra beskrivning, om man läser ordentligt då förstås. Jag har slarvat lite och inte gjort exakt som det står, men hoppas att ändå det blir bra i slutet. Riktigt rolig stickning är idet i varje fall!
Sticka lugnt!
//Ulla-Britt

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

ett × 1 =

Rulla till toppen