Guldbröllop

För ca 2 veckor sedan så firade våra älskade föräldrar Guldbröllop. Helt otroligt, våra “unga” fräscha föräldrar har varit gifta i 50 år! Vi fyra barn såg till att beställa en tårta från Hambo Krog för att fira lite extra. Vilken underbar tårta, med fyllning av daimfluff och vanilj. Supergod, och så otroligt vacker. Så vacker att mamma genast plockade bort de söta katterna, för de skulle sparas naturligtvis. Till saken hör att mamma och pappa har två stora katter, en vit och en svart så det blev alldeles perfekt med dessa som dekoration på tårtan. Kattälskare som de är. Det syns inte så bra, men katternas svansar bildar ett fint hjärta. Man kan undra om man kommer att hinna med att fira guldbröllop, men silverbröllop hann vi med att fira i höstas i alla fall.

Ha en bra dag:)
//Maria

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

1 × 3 =

Rulla till toppen