Experimentet

Mitt experiment blev lyckat! Jag är jättenöjd med mina ägg till påskriset.Jag har använt två nystan ullgarn Oden från Svarta fåret. Med stickor 7 lade jag upp 60 maskor och sen stickade jag så långt garnet räckte.  Färgerna kan randas lite hur som helst. När jag stickat färdigt fäste jag trådarna och sen tvättade jag arbetet i maskintvätt 60 grader.  Det krympte rejält och blev jättefint. När det tovade stycket torkat var det bara att klippa ut äggen. Utav det här fick jag ut 18 små ägg, men antalet kan ju så klart variera beroende på hur stora ägg man vill ha.

Det här var så kul så nu kommer det att bli mera experiment!

 

Sticka lugnt!

 

//Ulla-Britt

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tre × 5 =

Rulla till toppen