Snart är det dags!

På fredag är det dags igen.
Då åker Ulla-Britt och jag ner till Göteborg på den årliga garnmässan där. Sedan vi tog över butiken har vi varit på två höstmässor i Örebro, och en vårmässa i Göteborg. Det är så otroligt härligt att se, känna, klämma på alla nya garner och kvaliteér och få inspiration och lust till nya saker. Och det mest fantastiska är att vi två som har det bästa jobbet någonsin, kan åka iväg tillsammans på detta. Det blir som en liten semester, där vi även får se sånt vi älskar. Ett stort plus är att vi har så roligt när vi åker iväg tillsammans.Tur att vi har nära och kära som ställer upp och tar hand om butiken de dagar vi är borta. Jag hoppas att våren har kommit längre därnere, och att det är lite varmare än här hemma. Så jag längtar mycket till helgen ska ni veta.

Ha en riktigt bra dag 🙂
//Maria

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fjorton − 7 =

Rulla till toppen