En liten mjuk sjal

En dimmig aprilmorgon vaknade man till idag. Inte snöblask som igår utan bara disigt väder. Skönt!  Det är nåt speciellt med april tycker jag. Våren är på gång. Man vet att nu kommer allt att hända ute i naturen på bara några veckor och vi har hela den ljusa årstiden framför oss. Helt underbart! Har precis stickat färdigt en liten pyttipannasjal i bomullsgarnet Björk.  Jag älskar det mjuka och härliga garnet.

Det fina pyttipannamönstret har jag lånat här på den här sidan på nätet: garnomera.wordpress.com/2011/10/16/dagen-sjal-4

Egentligen skulle den ha varit mycket längre, men jag vill bara ha en liten mjuk sjal runt halsen när Maria och jag ska ut och resa i helgen.  Den här blir perfekt!

 

Sticka lugnt!

 

 

 

/Ulla-Britt

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fyra × ett =

Rulla till toppen