Påskkäring och stickning

Långfredag  blev en lång och skön dag. Tog en rejäl  promenad och fick en riktig portion frisk luft. Både blåsippor och vitsippor blommar för fullt och aldrig händer väl så mycket ute i naturen som nu. Härliga tider är vad det är! Så klart blev det en del stickning också. Har faktiskt avslutat båda mina pågående projekt.  Jumpern i Mark och Kattens Flox (bomullsgarn) och Trio (bomull/viscose) är helt klar och jag blev riktigt nöjd med den.  Bakstycket är stickat i Flox och framstycket i Trio. Båda två härliga garner!  Beskrivningen kommer från Marks och Kattens och finns hos oss.  När jumpern var monterad och färdig så hann jag även sticka klart den lilla disktrasan i bomullsgarnet Nova från Järbo. Den blev riktigt bra. Det var ett roligt mönster att sticka och kanten är virkad.  Mönstret har nr 18-08 på Järbos hemsida www.jarbo.se. Nu lyser solen från en klarblå himmel och det är påskafton.  Snart bär det av ner till garnbutiken som kommer att vara öppen några timmar idag. Med bilden på lilla fina påskkäringen önskar jag er alla en härlig fortsättning på påskhelgen!

 

Sticka lugnt!

 

//Ulla-Britt

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

13 − två =

Rulla till toppen