Bella kofta

En fantastisk helg har det varit. Vädret har visat sig från sin allra bästa sida och vi har njutit av våren. Dessutom var jag på den allra bästa konserten med Weeping Willows och Gävle Symfoniorkester i Gävle konserthus  på lördagkväll. Den var otroligt bra! En del stickning har det också blivit förstås. Jag har ju påbörjat en kofta i Sandnes Alpackagarn och den lär ta ett tag att slutföra. Underbarare garn att sticka i – finns det? Garnet är så mjukt och härligt att sticka i så det är en fröjd. Mitt senaste färdiga projekt var den lilla babykoftan och mössan i Svarta Fårets bomullsgarn Tilda och resultatet kan ni se här!. Beskrivningarna kom från Häftet Babystickning på stickor nr 3 av Lena Holme Samsöe. Häftet innehåller en mängd olika roliga beskrivningar till baby  i storlek 0-12 månader. Jag stickade en Bella kofta och en liten hjälm. Lilla Gerda verkade nöjd med både Bella koftan och hjälmen i garnet Tilda även om modellen var lite för stor ännu! Jag ska passa på att sticka fler modeller ur det roliga häftet nu när jag har fått ett till litet barnbarn att sticka till! 

Sticka lugnt!

/Ulla-Britt

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 × fem =

Rulla till toppen