Garnet Vigga

Tulpan

Nu har jag bestämt mig för att göra ett litet uppehåll med min stickning i 1-trådigt Ullgarn och La Perla, eftersom jag vill sticka upp en modell i det härliga garnet Vigga från Permin. Jag stickade upp en modell i det garnet förra sommaren också, men då var garnet helvitt. Nu blir det en aprikosmelerad, jättefin sommarfärg som jag stickar upp tröjan i. Garnet är med lite struktur i och viscosen gör att det blir jättefint fall på plagget.
Här hade jag tänkt mig att det skulle finnas en bild på förra sommarens tröja och en bild på den nya påbörjade tröjan i Vigga, men tyvärr så ville inte bilderna bli överförda när jag ville det. Därför blev det en bild från lördagen på en vacker utslagen tulpan i trädgården istället.

Ha en skön dag 🙂
//Maria

2 reaktioner på ”Garnet Vigga”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

3 × 5 =

Rulla till toppen