Vår i Kilafors

Vår

Idag är en riktigt trist dag. Grått, regnigt och kallt så våra vackra trädgårdsmöbler blir nog inte använda idag.
Men vad gör väl det, när man får ta cykeln och fara iväg till världens bästa arbetsplats! Där finns alltid något att göra, som att flytta om i hyllor, städa, planera och framförallt STICKA. Naturligtvis sitter vi inte och stickar hela dagarna, det gör vi när allt annat nödvändigt är gjort.
Ikväll har vi vårt sista stickcafé för våren, och det är lite sorgligt kan man tycka. Men det är så mycket annat som ska göras under sommarmånaderna, så vi glada när alla kunder kommer igen till hösten med nya starka viljor och ambitioner för nya stick-, virkprojekt.

Ha en riktigt bra dag 🙂
//Maria

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tre × fyra =

Rulla till toppen