Stickkafé

.

Igårkväll hade vi säsongens sista Stickkafé i butiken. Vi hade ju så klart hoppats att vädret skulle  vara fint och att det skulle ha varit en härlig ljummen majkväll. Då skulle vi ha suttit ute i de nyuttagna utemöblerna och njutit, men så blev det  ju så klart inte. Fast egentligen – vad spelar det för roll?  Det är ju faktiskt inte vädret som är det viktiga. De här kvällarna har varit så fantastiskt roliga med alla glada människor och deras spännande handarbeten. Det har stickats, virkat och krokats. En del är stammisar och kommer varje gång och andra som har åkt lång besöker oss då och då. Vi är så glada för att så många vill komma till vårt Stickkafé och vi hoppas så klart att ni kommer tillbaka i höst när vi drar igång igen! För att väntan inte ska bli alltför lång så har vi bestämt att vi i sommar kommer att ordna Stick-picnic en kväll i slutet av juni.

Sticka lugnt

/Ulla-Britt!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

20 − 9 =

Rulla till toppen