Nya utmaningar

Svea

Då var det dags igen.
Nu har jag bestämt mig för att sticka upp en kofta i det härliga garnet Svea från Svarta Fåret. Garnet är en blandning av lika delar superwashbehandlad ull och akryl. Jätteskönt till både barn och vuxna. Jag använder mig av en egen beskrivning som jag gjort, men ändrar lite för att det ska passa det här garnet bättre. Det är alltid lika kul med nya utmaningar inom stickningen. Garn är ju så fantastiskt med alla grovlekar, färger, kvaliteér som gör att man kan hitta på en oändlig massa saker att använda det till.
Även om det varma och soliga vädret kom till oss i helgen, så kommer i alla fall inte jag att kunna hålla mig borta från stickningen.

Ha en härlig dag 🙂
//Maria

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sju − fyra =

Rulla till toppen