Ledig dag

PurjoTrädgårdsland
Igår hade jag en ledig dag, som inte alls blev speciellt “ledig”.
Eftersom vädret var perfekt för att påta i trädgården, så satte jag igång med att gräva/vända i landen. Med endast mina grymma handkrafter och spaden till hjälp. Fyllde på med gödsel och ny jord, satte potatis, sådde sallad, morot, persilja och sockerärtor. Såg att purjolöken jag satte ifjol (som aldrig kom upp) hade kommit upp, och såg jättefin ut (blasten i alla fall). Rensade även sandlådan/jordgubbslandet, och fyllde på med jord/gödsel. Vad härligt att få allt detta gjort, jag är så nöjd med mitt arbete.
Sen får man ta det som kommer efter också naturligtvis. Som ryggvärk, träningsvärk i både ben och armar, mycket skit under naglarna. Men det är sånt som går över efter någon dag i alla fall, och då jag fortfarande kan njuta av mina grönsaksland över hela sommaren och in på höstkanten.

Ha en underbar försommardag 🙂
//Maria

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

5 × fem =

Rulla till toppen