Film

I helgen har jag varit på min årliga Filmhelg i Leksand tillsammans med alla mina fina vänner i Kilafors Biografförening. En helt fantastisk helg som började på fredagen med filmen “Grace of Monaco”, och avslutades på söndagen med “Medicinen”. Vi hann med att se hela 9 filmer, några lite sämre men flera riktiga toppfilmer. Den bästa av alla var “Förr eller senare exploderar jag”, en otroligt stark film med massor av känslor. Jag tror inte det fanns ett enda torrt öga när filmen slutade. “Medicinen”, Colin Nutleys nya film som har premiär 29/8 är en riktig feel good-film. Fantastiska skådespelare, en så skön film. En toppen-dokumentär såg vi också, om ett gäng äldre damer i Norge som har ett volleybollag. Åldern på dessa damer var mellan 68 och 98 år!!! Den filmen rekommenderas starkt, vi kommer att visa dessa filmer under hösten på Kilafors Biografteater, och jag kommer att se dom en gång till. Jag längtar redan.

Ha en bra dag 🙂
//Maria

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tolv − åtta =

Rulla till toppen