Soligare dagar

Men vart tog solen vägen? Efter flera dagar då vi varit bortskämd med härlig solig och värme så känns det plötsligt så snopet när finvädret bara försvann! All energi som man fick försvann den också samtidigt känns det som.  Men ganska säkert kommer vi att få uppleva flera härliga dagar framöver och varför inte förbereda sig med att virka en fin sommarhatt till dess. Svarta fåret har beskrivning på den här snygga hatten i sin blogg:   http://svartafaretab.blogspot.se/2014/05/virkad-varig-mossa-med-stor-blomma.html
Så håll ut!  Finvädret kommer snart tillbaka och tur att man alltid kan trösta sig med något roligt garnprojekt medan man väntar på bättre dagar.
Sticka lugnt!
/Ulla-Britt

 

 

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

3 − 2 =

Rulla till toppen