Roliga märken

 

.
Visst hörde jag göken igår på Kristi Himmelfärdsdag, men jag hade faktiskt hört honom flera gånger redan i vår. Har passat på att vara ute i trädgården och tagit härliga promenader de senaste dagarna.Tråkigt nog har det varit lite för kyligt för att sitta ute med stickningen, så det har fått bli i TV-soffan på kvällarna.  Fick beställning på en tröja i bomullsgarnet Matilda till barnbarnet för ett tag sedan. Nu börjar den bli färdig och snart återstår bara monteringen. För en tid sedan fick vi fick tips av en kund om roliga tygmärken som vi har beställt hem till affären.  De är verkligen jättesöta och det kanske får bli ett mormorsmärke i tröjan!
Sticka lugnt!
//Ulla-Britt

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

femton + nio =

Rulla till toppen