Sticka och ge bort

Jag har skrivit om det flera gånger tidigare och nu kanske det känns tjatigt, men jag tycker det är så roligt. Att sticka disktrasor alltså! Det känns så bra att göra något fint och användbart av lite garn. Nu återstår bara att virka klart kanten runtom och sen är den färdig att ges bort som present till helgen. När jag tänker efter så har jag faktiskt lite matchande garn till det här i min lilla samling så jag funderar om jag inte ska komplettera med virkad grytlapp också. Då blir det ju ett helt litet kit till köket!  Den här trasan har jag stickat i Soft Cotton och liksom tidigare har jag upprepat två varv hela tiden. Varv 1: räta maskor, varv 2: 1 rät maska och 1 avig maska hela varvet. Nu ska jag kolla i garnlådan efter ett matchande garn till grytlapp!
Sticka lugnt!
//Ulla-Britt

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

7 − 4 =

Rulla till toppen