Spännande idé

Har hittat ett orange ljusvekegarn i min garnlåda och nu har jag börjat virka en grytlapp att ge bort i present till helgen. Känns extra kul att göra nåt fint av alla de garnrester man har liggande.  Vi har precis börjat planera inför vår årliga modevisning som vi ska ha den 16 augusti då det kommer att arrangeras  Bonden på byn i  Kilafors. Förra året hade vi så roligt och allt blev så bra så det gäller att hitta på nåt kul i år också.  Vi har lite idéer och bland annat ska vi samla in virkade dukar under sommaren som vi kommer att använda oss av när det blir dags.  Bilden visar Martina i stickad top av garnet Cecilia från förra  sommarens modevisning. Det känns så spännande att planera inför nästa gång! Nu får jag återgå till grytlappen om den ska hinna bli färdig till helgen, helst skulle jag ju hinna virka två stycken. Vi får se hur det går..

Ha en skön helg och sticka (eller virka..) lugnt !
//Ulla-Britt

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fem × två =

Rulla till toppen