Blomlåda special

 

Blomlåda

Vi fick en bra idé om att ta bort vår fula papperskorg och istället sätta upp en blomlåda där. Att ta bort papperskorgen var inget problem, men eftersom det är en tegelvägg där och att det då redan satt krokar i väggen, så fick vi fundera lite. Lösningen blev att hänga blomlådan på krokarna, och borra några hål i lådan för att kunna trä i snören som sedan kunde knytas upp i lamphållaren och stupröret som stöd för lådan. Då tyckte vi det blev alldeles perfekt att plantera luktärter som sedan kan klättra i dessa snören. Stort plus också att det inte är någon brännande sol på platsen, bara lite sen kvällssol när solen är på väg ner. Vi hoppas våra kunder också kommer att tycka det är fint, för det tycker vi i alla fall.

Ha en skön dag 🙂
//Maria

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

9 + fyra =

Rulla till toppen