Prickiga finväskan

..

En liten söt prickig väska med praktiskt innehåll hittade vi hos en leverantör i våras och den kunde vi bara inte motstå! Det visade sig att våra kunder tycker precis lika. Alla tycker att dom är jättesöta. Sen blir ju inte väskan sämre av att ha ett väldigt praktiskt innehåll! Där finns allt man behöver i en krissituation om man är på resande fot och något behöver lagas. Sådana händelser brukar ju vara ganska typiska! Riktigt besvärligt kan det bli om man råkar ha en blus på sig och tappar en av knapparna mitt fram. Ja det har alltså hänt några gånger.. Hade man haft det här stiliga kitet med sig då så hade problemet varit enkelt att lösa.  Ha en härlig helg och sticka lugnt!
//Ulla-Britt

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

5 × fyra =

Rulla till toppen