Stick-Picknick

 

Ja inte fick vi njuta av den sköna sommarkvällen som vi hade planerat igårkväll, men vad gjorde det när det blev så mysigt ändå! Stick-Picknicken blev väldigt lyckad! Butiken fylldes snabbt när vi öppnade dörrarna vid halvsju och alla glada människor strömmade in. Det handarbetades, pratades och skrattades. Vi hade dukat fram lite gott nere i kaffehörnan att äta under kvällen. Maria och jag hade bakat piroger efter ett gammalt pålitligt recept och de blev populära. Receptet kommer i bloggen framöver.  Som vanligt när man har roligt så går tiden fort och så var det ju även igårkväll, men innan kvällen var över hade vi bestämt att det kommer att bli en Stick-Picnick även nästa sommar!

Ha en bra dag och sticka lugnt!
//Ulla-Britt

 

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tre × fem =

Rulla till toppen