Sommarstickning(-ar)

Sommarstickning

Ibland (oftast) är det ganska svårt att kunna bestämma vad man vill sticka.
Därför kan det bli såsom det är just nu, att man har flera saker på gång. På jobbet stickar jag upp en dammodell i ett nytt garn som kommer i höst, Josie. Hemma har jag också en stickning på gång i samma garn, men en annan färg och till baby (bilden). Samtidigt håller jag på med en herrtröja i Freja, som det tar lite tid med eftersom den är lite större och omständigare med sitt flätmönster. Men den blir nog riktigt bra när den är färdig. Jag har kommit till snart halva ärmarna, och då det är inte så långt kvar ändå.
Så jag fortsätter med mina stickningar, för man kan ju inte sluta sticka bara för att sommaren äntligen kommit!

Ha en fin sommardag 🙂
//Maria

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 + 7 =

Rulla till toppen