Triss i ugglor!

Jag tycker det är så gulligt med alla söta saker som snabbt och “enkelt” kan göras till t.ex. nyfödda, vagnen, mobilen eller kanske som nyckelring. Enkelt för dom som kan virka menar jag då. Dottern kom till jobbet en dag och hade gjort en liten uggla, och rätt som det var fanns det två små ugglor. Bara en kort stund därefter hade det ökat till tre småttingar. Jag är faktiskt ganska imponerad, eftersom jag aldrig lyckats få till det här med virkning. Och faktiskt, så har jag verkligen försökt  men det är nog bäst att jag håller mig till stickningen tror jag.

Ha det så skönt i sommarvärmen 🙂
//Maria

2 reaktioner på ”Triss i ugglor!”

  1. Katarina Ekström

    Vilka söta små ugglor var kan man hitta mönstret till dem, villorna göra dem till min sambos väntande barnbarn

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

ett × fyra =

Rulla till toppen