Babyskor i Soft Bamboo

Sommaren fortsätter och  värmen har hållit i sig.  I vår by finns en liten mysig badplats och där kan man nu träffa grannar vid i stort sett alla tider på dygnet. Alla badar och mår gott. Jättemysigt! Cotton Soft garnet som jag tog hem förra veckan har nu även fått bli till ett par små virkade skor. Eftersom bambugarnet är så mjukt så blev det också ett par väldigt mjuka och sköna skor. Ändå blev det svårt att prova dom på lilla Gerda för hon tycker varken om att ha byxor eller skor på sig. Vi har virkat med virknål 4,5 och storleken är 3 månader. Mönstret vi virkat efter hittar du här i Svarta Fårets Blogg:   http://svartafaretab.blogspot.se/2013/07/virkade-babyskor.html?m=1

Ha det så bra och..

Sticka lugnt!
// Ulla-Britt 

 		
		
			

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

ett × 4 =

Rulla till toppen