Roligt och spännande

 


Nästan en hel vecka har gått sen jag besökte trolska skogen, men jag går liksom och suger på den karamellen fortfarande för det var så mysigt.  Det märks att semestrarna börjar gå mot sitt slut, men fortfarande får vi en hel del besök av långväga kunder i affären. Det är så roligt! Maria har lämnat mig några dagar och rest till Berlin och jag hoppas att hon har det riktigt skönt. Nu börjar höstnyheterna komma in till affären och igår kom det en hel del nytt och spännande att packa upp. Vi har länge sett fram emot Järbos 2-trådiga färgade ullgarn och nu är det här. Jättefint i härliga färger! Det ska jag packa upp idag och det känns nästan som julafton. Sen blir det lite förberedelser inför lördag då vi ska ha en modevisning i samband med Bonden på byn. Mycket roligt som händer i affären nu!

Ha en bra dag och sticka lugnt!
//Ulla-Britt

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

6 + fyra =

Rulla till toppen