Några dagar i Berlin

Häst-mannenTysk Hummer

Det här har jag aldrig sett i Sverige.
“Häst”-mannen stod och sjöng vid muren, och det riktigt bra också. Sen tror jag aldrig att jag sett häftigare bil (om man kan kalla det bil?) vid Brandenburger Tor. En superlång Hummer, så fin !!! Det blev många promenader och många turer med tunnelbana och tåg under dessa dagar. Men det bästa av allt var den billigaste och bästa butik jag nånsin varit in i, och det var Primark! 3 våningar! Äldsta dottern har varit till den butiken i London flera gånger och pratat så mycket om den, och nu fanns den även i Berlin. Förra gången vi var i Berlin fanns den inte där. Så nu har jag bestämt mig för att vi ska snart åka dit igen, med betydligt större väskor med oss. Eftersom allt var så billigt så behöver man inte ha massor av pengar med sig, och det passar mig och min ekonomi alldeles utmärkt. Berlin är verkligen värt ett besök!

Ha en riktigt skön dag 🙂
//Maria

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

17 − sex =

Rulla till toppen