Fredag igen

Sakta men säkert växer den fram koftan som jag haft i min stickkorg hela sommaren. Nu börjar jag känna mig ivrig på att få prova den, men än är det för tidigt. Snart så.. Hoppas bara att den passar när den väl blir färdig! Redan har det blivit fredag och en hel vecka har gått sen vi planerade det sista inför modevisningen. Hade en ambition om att jag skulle ge mig ut på en härlig morgonpromenad imorse tillsammans med Yllet och husse. Det är en skönt start på dan och morgnarna är så fina. Tyvärr så sprack det igen, sängen var alldeles för skön idag också.  Nu har vi en hel helg framför oss och jag får chansen till många promenader så jag får ta igen det.
Ha en skön helg och sticka lugnt!

//Ulla-Britt

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

5 + 5 =

Rulla till toppen