Skön helg

 

Ja så var det måndag igen! Vi var så rädda att det skulle bli riktigt stormigt väder i helgen och var beredda på det värsta, men här hade vi tur och slapp nog rätt lindrigt undan. Visst har det blåst en del, men inte farligt alls. Vädret har varit riktigt härligt och vi har njutit av ännu en skön hösthelg  med både utflykt till skogen och lite trädgårdsarbete. Det är ju hög tid att göra höst ute nu, men fortfarande har det varit så skönt att jag faktiskt suttit ute med stickningen. Man ger  inte upp i första taget! Håller på att sticka det sista på en kofta i nya  spännande blandgarnet Freya i akryl/bomull. Målet är att den ska bli färdig i början av veckan. Vi får se hur det går! Hoppas ni haft en skön helg med mycket tid för stickning (eller virkning då)! Strax dags att åka ner till butiken och jag tror att vi har fått hem nya färger i Lovikka  på morgonen. Spännande!

Sticka lugnt!
//Ulla-Britt

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

12 − 10 =

Rulla till toppen