Koftan i Freya

 

Nu händer det mycket på en gång! Koftan i Freya är färdigstickad och ska bara ligga till sig lite under våta handdukar. Den har legat sen igårkväll  och jag hoppas den torkar innan kvällen för då har vi Stickkafe! Det vore ju roligt om jag kunde ha den på mig då. Det är höstens andra kafé och det känns så spännande. Vi hoppas att många kommer! Inte nog med detta!  Jag har även packat min resväska för tidigt imorronbitti reser jag på en liten solsemester och det ska bli jättehärligt! Så nu lämnar jag Maria och butiken för en hel vecka. Stickningen finns så klart med i packningen. Ett par små röda strumpor till Henry blir ett roligt projekt att ha med på resan. Det kan ju bli fler än ett par beroende på väder. Ha det så bra och sticka lugnt!

//Ulla-Britt

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 − 1 =

Rulla till toppen