Stickcafé

I onsdags hade vi stickcafé igen. Det är så fantastiskt kul med alla glada människor som kommer från alla håll för att besöka oss vid dessa tillfällen. Det värmer så otroligt mycket i hjärtat att se och prata med alla kunder och framförallt se vad de är på gång med att sticka/virka varje gång. Timmarna bara rusar iväg, och plötsligt är klockan över 9 och det är helt tomt och tyst. Då brukar vi sätta oss ner och ta en kopp te och prata om vad som hänt under kvällen, vilka projekt alla höll på med, vad de inspirerades till och vad vi blev inspirerade till av kunderna. Sen kan vi lugnt ta oss hem och krypa ner under täcket och värma oss med tankarna på alla glada och trevliga vänner vi träffat under kvällen. Tack så innerligt för att ni ger oss så mycket värme och glädje 🙂

Ha en skön stick/virkhelg 🙂
//Maria

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

två + 20 =

Rulla till toppen