Prickig kofta

 

 


Babystickning på stickor nr 3 av Lene Home Samsö är det roliga häftet som jag tycker är så fint. Där finns allt man kan tänka sig att sticka till en liten  (3 mån-24 mån) och eftersom det finns en liten i familjen nu så passar det mig så bra! En prickig kofta ska det bli den här gången och jag stickar i Svarta Fårets Baby Merino. Det är faktiskt första gången jag stickar i garnet och jag undrar bara varför jag inte gjort det tidigare. Det är så lättstickat och blir så mjukt och skönt. Jag har kommit till den lite krångliga delen av kofta där det gäller att koncentrera sig och följa mönstret noga. Nu är det så att barnet växer fortare än jag hunnit med att fatta så det börjar bli lite bråttom med den här stickningen och därför prioriterar jag stickning framför allt annat hemma nu. Känns bra!

Ha en skön helg och sticka lugnt!
//Ulla-Britt

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

17 + 17 =

Rulla till toppen